izdanje 0 0.00

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Naljepnice шлемофона regulatora BP ЛЗКВ, čvrste naljepnice regulatora BP za pase za grebanje za prašinu za ogrebotina(kamuflaža pustinje)

Naljepnice шлемофона regulatora BP ЛЗКВ, čvrste naljepnice regulatora BP za pase za grebanje za prašinu za ogrebotina(kamuflaža pustinje)

HRK 35.97
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost

Kompatibilan sa utakmice kontroler Quest 2 VR i slušalice, dobar je u kombinaciji s visokim performansama.Izrađen je od ultra-tankih, trajne i PVC materijala, praktično u ruci.Lako наклеивается, možete lako i precizno staviti naljepnicu na uređaj, izdržljiv.Stavite svoj jedinstveni stil na svoje VR naočale, kontroler i slušalice, ima dugi vijek trajanja.Učinkovito zaštiti svoju opremu od ogrebotina, scuffs, prašine i abrazije pri svakodnevnoj uporabi.Značajke : 1. Lako наклеивается, možete lako i precizno staviti naljepnicu na uređaj, izdržljiv.2. Stavite svoj vlastiti jedinstveni stil za VR naočale, kontroler i slušalice, ima dugi vijek trajanja.3. Kompatibilnost za igre kontroler Quest 2 VR i slušalice, dobar je u kombinaciji s visokim performansama.4. Izrađen je od ultra-tankih, trajne i PVC materijala, praktično u ruci.5. Učinkovito zaštiti svoju opremu od ogrebotina, ogrebotina, prašine i oštećenja pri svakodnevnoj uporabi.Postavke : Vrsta proizvoda : VR Kontroler Slušalice naljepnice Materijal : pvcвес : pribl. 76.0 g/2.7 oz Compatible za Oculus Quest 2 Vez Križem Popis Paket : 2 x VR kontroler Slušalice Stickers1 x Manual1 x Maramice.

O proizvodu

Item Type:
 VR Controller Headset Stickers
Material:
 PVC
Weight:
Approx. 76.0g/2.7oz
Compatible for Oculus Quest 2  :
Package List:
2 x VR Controller Headset Stickers1 x Manual :
1 x Wipes :

Kupčev izbor