izdanje 0 0.00

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Torbica za mobilni telefon Poslovni stil Ulje Vosak za Teksturu Vertikalni Flip Kožna Torbica za Huawei P30, s držačem i utora za karticu i Torbicu (crna) (Boja : plava)

Torbica za mobilni telefon Poslovni stil Ulje Vosak za Teksturu Vertikalni Flip Kožna Torbica za Huawei P30, s držačem i utora za karticu

HRK 27.84
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost

Potpuno nov i visoke kvalitete.torbica čuva vaš telefon sigurno i zaštićeno je u stilu.kućište pruža jednostavan pristup svim gumbima, kontrolama i portovima.Punite, bez skidanja torbica.Poslovni stil Ulje Vosak za Teksturu Vertikalni Flip kožna torbica za Huawei P30, s držačem i utora za karticu i torbicu (crna).Dobar slučaj za чехла1. Jednostavan i lagan, udoban, zgodan za nošenje. 2. Jedinstvena tekstura, novi stil, popularnost. 3. Konstrukcija postolja Flip omogućuje jednostavno pregledavanje horizontalne slike. 4. Funkcionalna utora za kartice,novčanik i postolje ,udoban za korištenje . 5. Jednostavan pristup svim portovima i gumbima bez uklanjanja kućišta. 6. Prijem signala je dobar.

O proizvodu

Kupčev izbor