izdanje 0 0.00

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Sporo Sokovnik, Inovativna Guma za Sokovnik AMZCHEF, Stroj za sokovnik sa visokom Energijom, Hladna preša-Sokovnik s tihim motorom, Voće i povrće, Sokovnik, lako se čisti (plava)

Sporo Sokovnik, Inovativna Guma za Sokovnik AMZCHEF, Stroj za sokovnik sa visokom Energijom, Hladna preša-Sokovnik s tihim motorom, Voće

HRK 329.97
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost

????【Izlaz soka od 98%】 Sporo sokovnik AMZCHEF opremljen čisto bakrene motorom, 7 segmenata bušilica plus optimizirane niske propusnosti postavke drobljenje, kako bi se osigurala potpuna cijeđenje soka i brzine cijeđenje soka od 98%, 10% više nego što je uobičajena sokovnik za svježeg voća, smanjuje oksidaciju i pružajući богатейшее prehrana.On može izdvojiti razne plodove i lisnato povrće, kao što su jabuke, naranče, pšenica i sl. ????【Više nutritivne vrijednosti】Naša sokovnik hladno tisak s manje pjene i bez zapreka.U usporedbi s konvencionalnim centrifugalne соковыжималкой pužni transporter, vrti se brzinom od 80 o / min, ne oslobađa toplinu koja sprečava razaranje vitamina, enzima, minerala i hranjivih tvari.Povećajte vrijeme skladištenja. ???? [Inverzna funkcija, ≤60 db Tihi] AMZCHEF žvakanje juicer motor radi manje od 60 db, tako da možete uživati u mirno jutro bez ikakvih smetnji.Osim toga, ona ima inverznu funkciju, da je bolje spriječiti zastoj voća. ????【Jednostavnost čišćenja】Jednostavnost korištenja u usporedbi s drugim pitome соковыжималками za voće.Dizajn sigurnosne brave pomoću samo jednog gumba za sve detalje možete sastaviti i rastaviti u nekoliko sekundi.Kućište od nehrđajućeg čelika i svi odvojivi dijelovi izrađeni su od antioksidansa materijala dječje hrane, koji se može prati u stroju za pranje posuđa.I lako se čisti četkom. ???? [AMCHEF Quality Service] Sokovnik AMZCHEF - to je modernizirana i inovativni model.Osim toga, nudimo vam garanciju na 1 godinu, 24 sata brze reakcije i doživotno tehničku podršku.

O proizvodu

Kupčev izbor