izdanje 0 0.00

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
magree Power Converter, Aluminijska legura Crvena Синусоидальный Inverter za Odmor za Radne putovanja za kampiranje(od 12 do 110)

magree Power Converter, Aluminijska legura Crvena Синусоидальный Inverter za Odmor za Radne putovanja za kampiranje(od 12 do 110)

HRK 158.70
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost

Zaštita od pregrijavanja : Sigurna konstrukcija punjenje i ventilator mogu zaštititi automobil pretvarač snage od pregrijavanja, štedi snagu i energiju.Parametar : Auto-inverter kapacitet od 650 W ima 2 USB porta i utičnicu izmjenične struje, vršne snage do 1000 W, stabilne performanse i dobra rada.Upotreba : Idealan za opuštanje, kampiranje i radnih putovanje, može biti spojen na gotovo bilo koje vozilo može s izlaznom snagom od 12, pružajući mogućnost punjenja na bilo kojem mjestu.Brzo punjenje : dva USB priključka mogu puniti većina telefona i tableta istovremeno (maksimalno 2,1 A), a utičnica za ac adapter je super za prijenosna računala, igraće konzole, Zapaliti, tv, DVD playeri i drugih elektroničkih uređaja. 8 Zaštita : Kada перенапряжении, prekrcaj, prekrcaj struje, kratkog spoja, smanjena napona, pregrijavanja, zaštita od obrnutog polariteta, ugrađen предохранителях.Značajke : 1. Parametar : Auto-inverter kapacitet od 650 W ima 2 USB porta i utičnicu izmjenične struje, vršne snage do 1000 W, stabilne performanse i dobra rada.2. Brzo punjenje : Dual USB portovi mogu puniti većina telefona i tableta istovremeno (maksimalno 2.1 A), a utičnica za ac adapter odlično za laptop, igraće konzole, za Zapaliti, tv, DVD playeri i drugih elektroničkih uređaja.3. 8 Zaštita : kada перенапряжении, prekrcaj, prekrcaj struje, kratkog spoja, pod naponom, pregrijavanja, zaštita od obrnutog polariteta, ugrađene osigurače.4. Zaštita od pregrijavanja : Siguran dizajn za punjenje i ventilator mogu zaštititi automobil pretvarač snage od pregrijavanja, štedi snagu i energiju.5. Upotreba : Idealan za opuštanje, kampiranje i radnih putovanje, može biti spojen na gotovo bilo koji izlazni vozilu za 12 V, pružajući mogućnost punjenja na bilo kojem mjestu.Kako koristiti : 1. Uključite pretvarač u položaj off., zatim umetnite glavu za upaljač u utičnicu za upaljač u automobilu i pobrinite se da je umetnut na mjesto i nalazi se u dobrom kontaktu.2. Prije upotrebe, uvjerite se da je snaga svih električnih uređaja ispod nominalne snage, umetnite utikač električni aparat direktno u utičnicu na jednom kraju sonde i pobrinite se da je zbroj snaga svih priključenih električnih aparata v.

O proizvodu

Kupčev izbor