izdanje 0 0.00

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
mačka Nail Cover, Cat Claw Zaštitnik Pet Claw Zaštitnik Safe XS/S/M/L Pet Nail Cover Anti Scratch Soft and Durable for Protect Furniture(Cool black, XS)

mačka Nail Cover, Cat Claw Zaštitnik Pet Claw Zaštitnik Safe XS/S/M/L Pet Nail Cover Anti Scratch Soft and Durable for Protect Furniture(Cool

HRK 36.27
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost

Višenamjenski, može spriječiti oštećenje namještaja, a također se može koristiti za ukrašavanje noktiju vašeg ljubimca.Sigurno za mačke koristiti da svoju mačku više sladak i privlačan.Usvajanje PVC materijala koji je ekološki čist, lagan, mekan i izdržljiv. 2 opcije boja i izbor nekoliko dimenzija, pogodan za različite mačke.Primjenom plišane kape za nokte na кошачьим ногтям da zaštitite dom od oštećenja, kape za nokte također se može koristiti na stražnjim nogama, kako bi se spriječilo bolesti kože mačaka, uzrokovane prekomjernom царапанием prstiju na nogama.Značajke : 1. Usvajanje PVC materijala koji je ekološki čist, lagan, mekan i izdržljiv.2. Višenamjenski, može spriječiti oštećenje namještaja, a također se može koristiti za ukrašavanje noktiju vašeg ljubimca.3. Primjenom plišane kape za nokte na кошачьим ногтям da zaštitite dom od oštećenja, kape za nokte također se može koristiti na stražnjim nogama, kako bi se spriječilo bolesti kože mačaka, uzrokovane prekomjernom царапанием prstiju na nogama.4. Sigurna za mačku, da će koristiti, napraviti vaš mačka više sladak i privlačan.5. 2 varijante boja i izbor nekoliko dimenzija, pogodan za različite mačke.Parametri : Stanje : 100% apsolutno новыйтип : Mačji torbica za nokte Materijal : pvcцвет : crna, bijela(opcionalno) XS : Pogodno za mačke težine 0,5-2,5 kg. S : Pogodno za mačke težine 2,5-5 kg. M : Pogodno za mačke težine 5-7, 5 kg. L : Pogodno za mačke težine 7,5-10 kg. Savjet : 1. Provjerite veličinu : pokušajte poklopac za nokte bez ljepila, kako bi bili sigurni da je pogodan za ispravno.2. Pobrinite se da krzno oko kandži odvojen od kandži.3. Odrežite nokte i ostavite dovoljno površina kandži, da se ljepilo ispravno приклеился. (mačiće to ne treba)4. Ispunite svaki kapa gljiva malo ljepila (pokriva samo dio nokta), pričekajte da se ljepilo osuši, a zatim zatvorite poklopac. (budite oprezni, da se ljepilo ne pada na ruke ili na krzno vaše mačke, i ako ste to učinili, uklonite ga uz pomoć tekućine za skidanje laka.)5. Pričekajte dok se ljepilo potpuno osuši prije nego početi iznova.Popis paketa : 10x Mačka Nail Cover Zaštitnik 5x Ljepilo .

O proizvodu

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cat Nail Cover 
Material:
PVC
Color:
Black, White(Optional) 
XS:
Suitable for 0.5-2.5kg cats.S
Advice:
1. Test the size:
try the nail cap without glue to make sure it fits properly.
2. Make sure the fur around the claws is separated from the claws. :
3. Trim the nails and leave enough claw surfaces for the glue to stick properly. (kittens don't need it) :
4. Fill each nail cap with a little glue (covering only the nail portion), wait for the glue to dry, and then close the lid. (be careful not to drip glue on your hands or on your cat's fur, and if you do, remove it with nail polish remover.) :
5. Wait until the glue is completely dry before starting again. :
Package List:
10x Cat Nail Cover Protector 5x Glue  :

Kupčev izbor