izdanje 0 0.00

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Bijeli zaslon osjetljiv na dodir Zamjena za iPad Air 2 2. generacije 9,7 inča, iPad air 2 A1566 A1567 Digitalizator Zamjena stakla za profesionalnu osobu (bez tipke Home, ne uključuje LCD zaslon)

Bijeli zaslon osjetljiv na dodir Zamjena za iPad Air 2 2. generacije 9,7 inča, iPad air 2 A1566 A1567 Digitalizator Zamjena stakla za profesionalnu

HRK 62.85
 

Dostupno za naručivanje
Dostupnost

Skokovi napona охватывались od prvog dana.STRUČNA TEHNIČKA POMOĆ : pravi stručnjaci su dostupni 24/7, kako bi se s traženjem, problemima povezivanje, otklanjanju poteškoća i mnogim drugim. . ❤️【Kompatibilnost】: Samo za i Pad Air 2 A1566 A1567.Molimo vas, provjerite broj modela na stražnjoj ploči vašeg i Pad prilikom naručivanja. ❗※Samo dodirna ploča,LCD zaslon ne isporučuje se u kompletu❗.Obratite se s ekrana oprez, budući da je lako se ošteti. ❤️【visoke kvalitete 】: svi proizvodi prolaze strogu kontrolu kvalitete prije slanja, 100% garancija idealne države.Pobrinite se da na ekranu nema ogrebotina, slijepe mrlje i pukotine.Mi smo odbaciti bilo ogrebotina i nude samo kvalitetan proizvod klase A +. ✍ 【Primjena】: se Koristi za popravak "ipad vanjska panel / touchpad / prikaz jaz, odricanje, normalan posao, ali unutarnji zaslon / LCD-zaslon / lcd panel". ▲ Napomena : Ako ipad ne može se koristiti zbog problema sa domaćih tv ekrana / LCD panel, zamjena vanjske ploče / zaslon osjetljiv na dodir neće riješiti problem. -Molimo vas da pažljivo provjerite uzrok izlaska ipad uspije prije kupnje. ❗ 【Osobno ne mogu postaviti 】:Za održavanje potreban je profesionalni stroj.Preporuča se obratiti profesionalni servisni centar za zamjenu nakon kupnje!. ❤️【Aftermarket】: pružamo besplatnu zamjenu naknadu za неличный štete u roku od 3 mjeseci.Ako imate bilo kakvih pitanja o priručnicima za ugradnju, paketima ili proizvodima, slobodno nam se obratite putem poruka.

O proizvodu

Kupčev izbor